ANKARA / ELMADAĞ - ŞEHİT ERSİN UTLU ORTAOKULU

Nis

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

Başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları bireylere kazandırmak amacıyla 5.4.2024 tarihinde, Okulumuzun İdareci, Öğretmen, Öğrenci ve personellerine yönelik AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ verilmiştir. Eğitimi veren Elmadağ İlçe AFAD Koordinatörü aynı zamanda eğitmen olan Özgür SABİT, Meltem SABİT (Eğitmen) ve Semra ŞENTÜRK (Destek AFAD Gönüllüsü) 'e teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda hazırlanan ilköğretim haftası kutlama proğramı yapıldı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Çedes Projesi kapsamında okulumuzda Mevlid Kandili kutlaması yaptık. Öğrencilerimize kek dağıtımı görevli öğrenciler tarafından yapıldı. Okul Müdürümüz Cem AŞIR sınıflarda günün anlamını belirten konuşma yaparak öğrenci ve velilerimizin kandilini kutladı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı...Emeği geçen öğreni, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında "Türkiye Yüzyılına Nefes" teması ile okulumuzda ağaçlandırma kampanyası düzenlendi. Öğrencilerimizin katılımı ile 120 fidan toprakla buluştu.

Tem

2022-20223 Eğitim-Ögretim Yılı 5.Sınıf Kayıtlarımız Başlamıştır.

Haz

Okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı yapılan tüm etkinlikleri içeren okul tanıtım video gösterimi bağlantı link de sunulmuştur.

Mrt

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü büyük bir onur, övünç ve heyecanla kutluyor, şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz. Bu vesile ile okulumuz tarafından hazırlanan programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı öğrenci kayıt dönemi başlamıştır. Detaylı bilgi için okul yönetimine başvuru yapmanız gerekmektedir.